Rederi Tre Hjärtan Rederi Tre Hjärtan Rederi Tre Hjärtan

Rederi Tre Hjärtan
Fruängsvägen 24
S-302 41  HALMSTAD

 

Telefon

E-post

Kontor ( Tel/Fax )

035-350 29

info@trehjartan.nu

Fartyg

010-243 17 27

 

Driftansvarig
 Martin Olsson

0704-18 43 48

martin@trehjartan.nu

Säkerhetsansvarig
 Svante Olsson

0707-99 04 59

svante@trehjartan.nu

Landkrabbelur

Bokningar

Eftersom ett av huvudmålen med vår verksamhet är att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga som ska ge många glada minnen i framtiden, sätter vi stort värde på en noggrann planering. För att undvika missförstånd i samband med bokningar föredrar vi skriftliga förfrågningar. Naturligtvis går det bra att ringa oss för att få lite information först, men innan vi lämnar en offert vill vi gärna att ni fyller i nedanstående dokument.

Hämta hem ett Word97-dokument för ifyllnad genom att klicka här
Vill ni hellre hämta hem en Adobe Acrobat PDF-fil klickar ni här
När ni hämtat hem ett av ovanstående dokument fyller ni i era önskemål och faxar dem till oss så återkommer vi med en offert till er.

Har ni inte programvaror för att hantera dessa dokumenttyper ber vi er att kontakta oss på telefon 035-350 29 så kan vi faxa eller posta dokument till er.

Tre hjärtan är inte ännu uppdaterad till den nya bredbandstekniken varför mail och dylik internetkommunikation till fartyget måste ske via internetprotokollen "Flaggspel" eller "Morsesignalering". Rederiet ansvarar inte för eventuell informationsförlust via dessa protokoll eftersom dessa standarder inte ännu är helt anpassade till IP-trafik.