Havet är stort!

Det finns en uppsjö av alternativ på aktiviteter som kan utföras med Tre hjärtan. Kontakta oss för lite olika förslag och lämna gärna lite egna önskemål så att vi kan sy ihop det bästa alternativet för er.
Tre hjärtan kan chartras för heldagar, halvdagar, kvällsturer och även för flera dygn med övernattningar. Det går även att arrangera evenemang vid kaj för de som så önskar.
Här följer lite exempel på aktiviteter:

Heldagstur

Avsegling från Halmstad på morgonen. Hissa segel i Laholmsbukten och sätt kurs mot Båstad eller Torekov.

Skota segel och öva på lite knopar på vägen ner. Ät en medhavd frukost och gör ett stopp för sol och bad. Efter middag ankommer man till Båstad eller Torekov och går eventuellt iland för att äta på en fin restaurang kombinerat med en kort sightseeing i marin miljö. 

Vindex
Båstad

På eftermiddagen avseglar man mot Halmstad igen och siktar eventuellt Hallands Väderö eller Tylön på vägen tillbaka.Väl hemma vid kaj kan man  ge sig ut i nöjeslivet i centrala Halmstad..

Halvdagstur

Avsegling från Halmstad på morgon eller eftermiddag. Hissa segel i Laholmsbukten och segla runt mot lämpligt badställe.Skota segel och öva på lite knopar på vägen. Ät lite medhavd mat (eller låt oss sköta om den saken) och gör ett stopp för sol och bad. Alternativt kan man avsegla från Halmstad till Båstad eller Torekov  och ordna någon aktivitet där för att ta sig hem på annat sätt lite senare.

Kvällstur

Solnedgång

Flerdagarstur

Avsegling från Halmstad på kvällen. Hissa segel i Laholmsbukten och sätt kurs mot Tylön.Skota segel och pröva på att styra på vägen. Låt trubadurämnet i sällskapet spela på den medhavda gittaren under tiden som besättningen ankrar upp mellan Tylön och Tylösand. Duka upp med räkor och vin på lastluckan och se solen gå ned över havet innan vi lättar ankar för att segla tillbaks till Halmstad.

Öresund med trevliga hamnar både på den Svenska och Danska sidan. Norrut mot skärgården i Göteborg och Bohuslän............................

Information om bokningar hittar ni på "Kontaktsidan"